Flexibel en schaalbaar

Wij helpen je met beheerde IT-diensten

Functionaliteiten van jouw IT-omgeving als beheerde IT-dienst

Je betaalt slechts wat je gebruikt, en zo ben je flexibel en schaalbaar!

Met onze beheerde IT-diensten stap je in een wereld waarin je alleen betaalt voor wat je echt gebruikt. Deze flexibele en schaalbare aanpak zorgt ervoor dat je IT-diensten precies past bij de behoefte van jouw bedrijf, zonder onnodige kosten of overbodige capaciteit. Of je bedrijf nu groeit of door een rustigere periode gaat, onze diensten bewegen met je mee.

Jouw uitdaging

Als je gebruik maakt van beheerde IT-diensten krijg je te maken met verschillende uitdagingen. Wij zijn er om je bedrijf klaar te maken voor de toekomst.

Garanties

Als je met NSO samenwerkt weet je zeker dat de IT-diensten voldoen aan de eisen van ISO 27001 of equivalent.

Continuïteit

Dé beschikbaarheid van een IT-dienst is slechts afhankelijk van je eigen internetverbinding. IT-diensten hebben gegarandeerd een hoge uptime.

Kostenbesparend

Het gebruik van de juiste beheerde IT-dienst is kosten efficiënter dan het opbouwen van eigen kennis en het onderhouden van je eigen IT-behoeften.

Ontdek hoe NSO jouw bedrijf kan helpen

Dé belangrijkste beheerde IT-diensten

Beheerde
Cloud diensten

We bieden beheerde cloud diensten aan die speciaal zijn ontworpen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. In de snel veranderende digitale wereld van vandaag is flexibiliteit key, en onze cloud oplossingen bieden precies dat

Beheerde
Data diensten

We begrijpen het cruciale belang van data in het hedendaagse zakelijke landschap. Daarom bieden we geavanceerde beheerde data diensten aan die specifiek zijn ontworpen om jouw bedrijf te ondersteunen bij het efficiënt beheren, beveiligen en benutten van je waardevolle gegevens. 

Beheerde
Netwerk diensten

Onze diensten omvatten alles van netwerkmonitoring en -onderhoud tot beveiliging en updates. Dit betekent dat we proactief problemen aanpakken voordat ze jouw werkzaamheden verstoren en dat jouw netwerk altijd up-to-date en beschermd is tegen de nieuwste bedreigingen

Beheerde
Beveiligingsdiensten

We bieden beheerde beveiligingsdiensten aan om jouw bedrijf te beschermen tegen de steeds veranderende cyberdreigingen van vandaag. Onze experts werken rond de klok om jouw systemen te bewaken, te beheren en te beveiligen, zodat je gerust kunt zijn dat jouw bedrijfsgegevens veilig zijn.

Heb je niet gevonden
wat je zocht?

Voor iedere functionaliteit hebben wij een oplossing, ook al staat de beheerde IT-dienst hier niet tussen. We helpen je graag verder.

Geruststellend en zonder zorgen

Laat de stress van IT aan ons over

Kies voor de flexibiliteit, schaalbaarheid en financiële helderheid van onze beheerde IT-diensten.
Betaal alleen voor wat je gebruikt en geniet van de vrijheid om je IT-diensten aan te passen
aan de dynamiek van jouw bedrijf.

Actueel en Kennis

Updates en ICT ontwikkelingen