Geen IT-stress meer

Wij zorgen voor jouw IT-omgeving

Wij doen het werk, en jij geniet van rust en inzicht

Je krijgt geen technisch jargon maar waardevolle inzichten en aanbevelingen

We trappen af met een grondige analyse om alle onderdelen van jouw IT-omgeving te documenteren, en te controleren op werking en stabiliteit. We speuren naar mogelijkheden voor verbetering en maken een plan om jouw IT-omgeving te optimaliseren.

Jouw uitdaging

We begrijpen dat er uitdagingen zijn in je IT-omgeving. Wij zijn er om je bedrijf te laten werken, nu en in de toekomst.

Continuïteit

Door proactief onderhoud en monitoring minimaliseert systeembeheer de kans op ongeplande downtime, waardoor je medewerkers zonder onderbreking kunnen werken. Dit is cruciaal voor het waarborgen van de continuïteit.

Veiligheid

In een tijdperk waar cyberaanvallen aan de orde van de dag zijn, bieden onze systeembeheerders robuuste beveiligingsmaatregelen om bedrijfskritische data te beschermen tegen externe en interne bedreigingen.

Voldoen aan wet- en regelgeving

Met een toenemende focus op gegevensbescherming en privacy, zorgen onze systeembeheerders ervoor dat de IT-systemen voldoen aan lokale en internationale regelgeving, wat essentieel is voor het handhaven van de integriteit en vertrouwen.

Ontdek hoe NSO jouw bedrijf kan helpen

Hét beheersabonnement voor het MKB

Met onze beheersabonnementen, Essentials en Standaard, bieden we een oplossing op maat voor de unieke behoeften van jouw bedrijf. Of je nu op zoek bent naar een solide basis of de meest uitgebreide IT-ondersteuning, wij hebben het juiste pakket.

Beheersabonnement
Essentials

Ons Essentials abonnement legt de fundamenten voor een solide IT-infrastructuur binnen elk bedrijf. Met een focus op beveiliging, die wordt ingericht en onderhouden op basis van een zorgvuldig samengestelde security baseline, biedt dit abonnement een robuuste eerste verdedigingslinie tegen digitale bedreigingen. Je werkplekken worden continu gemonitord, waarbij overschrijdingen van vooraf ingestelde drempelwaarden direct onze aandacht trekken. Alarmbellen gaan af, zodat we snel kunnen handelen. Bovendien zorgen we ervoor dat alle werkplekken volledig up-to-date blijven, niet alleen door het toepassen van de nieuwste Windows-patches maar ook door updates van software van derden. Met Essentials is je bedrijf altijd beveiligd en up-to-date.

Beheersabonnement
Standaard

Het Standard abonnement vertegenwoordigt onze meest uitgebreide service, die wij zien als de nieuwe standaard voor de IT-gezondheid van jouw bedrijf. Dit abonnement bouwt voort op de solide basis van Essentials en voegt daar een extra laag van geavanceerde beveiliging aan toe, ingericht volgens het prestigieuze CIS (Center for Internet Security) raamwerk. Samen ontwikkelen een security roadmap om duidelijk te maken wat er op de planning staat en zorgen voor een gestructureerde aanpak van jouw IT-beveiliging. Naast de beheerde werkplekken die je al kent van het Essentials abonnement, krijg  je bij Standard de exclusieve ondersteuning van een eigen Security Manager. Deze expert staat altijd voor je klaar en biedt waardevolle inzichten en aanbevelingen. Kies voor Standard en til de beveiliging en efficiëntie van je bedrijf naar het hoogste niveau.

Actueel & Kennis

Updates en ICT ontwikkelingen