WIJ HOUDEN VAN DUIDELIJKHEID

Veelgestelde vragen

In het klantenportaal is een gedetailleerd overzicht van alle werkzaamheden in te zien.

Heb je nog geen logingegevens voor het klantenportaal? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

Als je ergens ontevreden mee bent, kun je altijd een klacht indienen. Deze wordt uiterlijk binnen 14 dagen door ons behandeld.

Voor meer informatie kijk op het vertrouwenscentrum.

Het klantenportaal is een centrale plek waar je toegang hebt tot alle werkzaamheden die wij voor je uitvoeren. Het klantenportaal maakt het eenvoudig om inzicht te krijgen, allemaal vanuit één toegankelijke locatie.

Heb je nog geen logingegevens voor het klantenportaal? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

De prijzen kunnen om verschillende redenen variëren ten opzichte van eerdere bestellingen. De prijzen van hardware, software en IT-diensten kunnen fluctueren op basis van de vraag en het aanbod. Bijvoorbeeld, een toename in de vraag naar bepaalde componenten (zoals halfgeleiders) kan leiden tot hogere prijzen. Veranderingen in leveranciersrelaties of -voorwaarden kunnen invloed hebben op de inkoopprijzen, wat weer aan ons doorberekend wordt.

De levertijd van hardware en software kan afhankelijk zijn van verschillende factoren, die zowel de productie- als distributieprocessen beïnvloeden. De actuele beschikbaarheid van hardware en software vermelden wij in onze offertes.

Sommige online aanbiedingen kunnen afkomstig zijn van de grijze markt, waar producten worden verkocht via kanalen die niet zijn geautoriseerd door de oorspronkelijke fabrikant. Hoewel deze producten vaak goedkoper zijn, kunnen ze risico’s met zich meebrengen, zoals geen garantie of ondersteuning.