Hulp of advies nodig?

Wij helpen je met IT

Heb je als klant hulp nodig? Stuur een e-mail of bel ons voor snelle assistentie.

Als je vragen hebt, of als je nieuwsgierig bent naar hoe onze ICT-oplossingen jou persoonlijk kunnen helpen, vertel ons dan wat je nodig hebt. We staan klaar om je op werkdagen meteen terug te bellen of te mailen en al je vragen te beantwoorden.

Jouw tevredenheid is voor ons belangrijk!

Heb je een vraag?

Heb je een vraag? Of wil je meer weten over hoe onze IT oplossingen écht voor jou werken? Neem dan contact op met Raymond of Gerrie.

Heb je een storing?

Wil je geholpen worden door onze gepassioneerde IT professionals? Dit kan door even te bellen met onze Servicedesk of meldt een ticket aan via het klantenportaal.

Wil je ons mailen?

Voor een vraag aan onze servicedesk, e-mail je naar servicedesk@nso.eu en voor overige vragen vul je eenvoudig onderstaand formulier in.

Neem contact met ons op!

Op werkdagen van 9 to 17 uur staan wij persoonlijk voor je klaar.
Bezoekadres

Ringersstraat 21N 3125 BP Schiedam Nederland

Persoonlijk contact

+31 (0)10 302 1170

Stel een vraag

servicedesk@nso.eu

Kamer van Koophandel

66024072

BTW

NL 8563.62.499 B01

Bank

NL85 INGB 0004 9357 90

Contactformulier

Vul onderstaande velden in en laat een bericht achter. Wij zullen binnen één werkdag contact opnemen.

Veelgestelde vragen

Je kunt onze servicedesk bereiken via e-mail op servicedesk@nso.eu, het klantenportaal, of telefonisch op +31 (0)10 – 302 1170 op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

We streven ernaar om alle e-mails binnen 8 uur te beantwoorden. In drukke periodes kan dit iets langer duren.

Wij waarderen je feedback! Je kunt feedback achterlaten via het contactformulier op de website, of een e-mail sturen naar feedback@nso.eu. Ook tref je een mogelijkheid aan om feedback te geven bij iedere ticket registratie.

Als je een defect product hebt ontvangen, neem dan binnen 3 werkdagen contact met ons op via servicedesk@nso.eu met je bestel- of offertenummer en een beschrijving van het probleem. Wij zullen zo snel mogelijk voor een passende oplossing zorgen.