Een veilige IT-omgeving

Maak van Cyber Security een prioriteit!

Veilig en compliant samenwerken

Welke oplossingen moet je kiezen om je beveiliging op orde te krijgen?

Het kiezen van de juiste technologieën en het implementeren van een effectieve cyberbeveiligingsstrategie kan complex zijn. Werk samen met NSO en wij helpen je met IT. Wij geven waardevolle inzichten en gezamenlijk gaan we jullie beveiligingsmaatregelen versterken.

Jouw uitdaging

De nieuwe ontwikkeling van technologieën, zoals cloud computing, IoT (Internet of Things) en mobiele apparaten, en de manier waarop je werkt brengt nieuwe beveiligingsrisico’s met zich mee.

Veiligheid

De aard en technieken van cyberaanvallen worden steeds geavanceerder en gevarieerder, waardoor het moeilijk is om een effectieve beveiliging te onderhouden die tegen alle mogelijke bedreigingen beschermt.

Voldoen aan wet- en regelgeving

Het bijhouden van en voldoen aan deze regelgeving kan complex en tijdrovend zijn, vooral voor bedrijven die in meerdere landen actief zijn.

Échte professionals

Het is lastig om goed en gepassioneerd personeel te vinden dat zowel de kennis als de vaardigheden bezit om je beveiliging te beheren en te optimaliseren.

Ontdek hoe NSO jouw bedrijf kan helpen

Onze Cyber Security oplossingen

Microsoft 365
Gegevens bescherming

Microsoft 365 gegevensbescherming is een essentieel onderdeel van de moderne digitale werkplek, ontworpen om bedrijven en hun gebruikers te helpen bij het veilig beheren en beschermen van hun gegevens in de cloud. Met de toenemende afhankelijkheid van clouddiensten voor bedrijfsvoering, biedt Microsoft 365 geavanceerde beveiligingsfuncties die zijn ontworpen om gegevenslekken te voorkomen, gevoelige informatie te beschermen en te voldoen aan regelgevende compliance-eisen.

Veiligheids
evaluatie & audits

Deze cruciale evaluaties helpen bij het identificeren van kwetsbaarheden en bedreigingen binnen de IT-infrastructuur van een bedrijf. Deze uitgebreide beoordelingen richten zich op het analyseren van zowel de technische aspecten, zoals netwerken, applicaties, en systemen, als de operationele processen, om een helder beeld te krijgen van de beveiligingshouding van een bedrijf.

Gegevensbescherming is één van de belangrijkste onderdelen in onze dienstverlening

Implementatie
beveiligingskader

Een beveiligingskader vormt de basis van je cyberbeveiligingsstrategie van een bedrijf. Het biedt een gestructureerde aanpak voor het identificeren, implementeren en beheren van de noodzakelijke beveiligingsmaatregelen om informatie en IT-systemen te beschermen. Dit kader helpt bedrijven bij het bepalen van hun huidige beveiligingsniveau, het identificeren van risico’s in het beveiligingsbeleid en het ontwikkelen van een roadmap voor verbetering.

Identiteit
& toegangsbeheer

Identiteit en toegangsbeheer (IAM) is een cruciaal onderdeel van de hedendaagse IT-beveiliging en bedrijfsbeheer. Het verwijst naar de processen en technologieën die worden gebruikt om de identiteit van gebruikers te verifiëren en hun toegang tot verschillende systemen, applicaties en gegevens binnen een bedrijf te beheren. IAM-systemen stellen bedrijven in staat om ervoor te zorgen dat de juiste personen toegang krijgen tot de juiste middelen op het juiste moment en om de juiste redenen.

Heb je niet gevonden
wat je zocht?

Voor iedere functionaliteit hebben wij een oplossing, ook al staat de beheerde IT-dienst hier niet tussen. We helpen je graag verder.

EEN SECURITY ROADMAP VOOR DE KOMENDE JAREN

Security met een planning

We houden niet van verrassingen als het gaat om Cyber Security. Wij werken met
een planning op basis van een Security roadmap. Weet jij waar je naartoe gaat?
of ben je verdwaald? Wil jij ook de bestemming weten? 

Actueel & Kennis

Updates en ICT ontwikkelingen