Samenwerken in de Cloud

Oplossingen die flexibel meegroeien met je bedrijf en voor een vast bedrag per maand, zonder grote investeringen. Altijd bereikbaar, veilig en up-to-date.

Samenwerken in de Cloud

Werken in de cloud - of 'cloud computing' - is niets anders dan het opslaan en beschikbaar stellen van je hardware, software en bestanden via een internet verbinding. De gebruikte hard- en software is niet van jezelf, dus hoef je deze ook niet te kopen of te onderhouden. Natuurlijk bepaal je zelf wie er bij je bestanden kan. Cloud omgevingen zijn makkelijk bereikbaar en kunnen meegroeien of -krimpen met je bedrijf. Deze manier van werken levert je gemak en continuïteit op en is bovendien relatief goedkoop.

Waarom zou je cloud diensten willen? En mág je het eigenlijk wel?

Cloud diensten hebben vele voordelen, maar kennen ook hun beperkingen. Je wil overal kunnen werken, minder investeringen in hardware en minder risico’s! Dan zijn cloud diensten een goede oplossing. Maar je hebt vragen met betrekking tot wetgeving? Mag je bedrijfsdata wel in de cloud? Waar staat je bedrijfsdata eigenlijk en hoe veilig is het?

Ik wil meer weten!

Onze cloud oplossingen

Office 365

Dé e-mail oplossing voor de zakelijke gebruiker. Flexibel per maand en ondersteund door professionals. Een oplossing waarmee je e-mail, agenda, contactpersonen en taken altijd en overal beschikbaar zijn. Zowel op je desktop als op je mobiel en via internet.

Workspace 365

Je online werkplek, vanuit de browser, in je eigen huisstijl. De 'schil' van Office 365 aangevuld met alle applicaties die je nodig hebt om te werken. Allemaal vanuit één overzichtelijke startpagina die op ieder apparaat te gebruiken is. En alles met één login. Workspace 365 is het begin van productiviteit.

Cloud Servers

Een applicatie hosten of je volledige bedrijf via Remote Desktop Server in de cloud laten werken. Met een cloud server kan je direct aan de slag en heb je geen kosten voor de aanschaf en afschrijving van hardware. Onze professionals houden je servers in optimale conditie.

Cloud Desktop

Dit is je eigen Windows bureaublad, maar dan professioneel gehost in onze datacenters. Of je nu met een laptop, PC, Mac of thin cliënt werkt, je hebt altijd en overal toegang tot je eigen desktop en applicaties. Werken in de cloud. Veilig en altijd beschikbaar.

Cloud Telefonie

IP telefonie van uitstekende HD kwaliteit. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie. Je werkt waar je wil en bent overal bereikbaar. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt, en het is per maand opzegbaar. Simpel.

Cloud Back-up

Voorkom dataverlies door brand, diefstal, defecte hardware of per ongeluk verwijderde gegevens. Je gegevens worden iedere nacht via een veilige verbinding gekopieerd naar een externe beveiligde locatie. Gemakkelijk en veilig.

Hoe krijg je gegarandeerd betere resultaten uit je ICT omgeving?

Leer van onze unieke kijk op investeringen en resultaten.

Bel+31 (0)10 – 302 1170 of mail sales@nso.eu voor een vrijblijvend gesprek. Of gebruik het formulier en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.