NIEUWS! Amerikaansestad Baltimore getroffen door ransomware

Vandaag is de Next Generation Windows, versie 11 bekendgemaakt. Het zal nog enige tijd duren voordat het overal beschikbaar is, maar in deze nieuwsbrief beantwoorden we alvast een aantal veelgestelde vragen.

Wat is het verschil tussen Windows 10 en Windows 11?

Windows 11 heeft alle kracht en beveiliging van Windows 10 met een opnieuw ontworpen en opgefrist uiterlijk. Het wordt ook geleverd met nieuwe tools, geluiden en apps. Over elk detail is nagedacht. Alles komt samen om je een frisse ervaring op je pc te bieden.

Werken mijn accessoires met Windows 11?

Als je accessoires werken met Windows 10 en voldoen aan de Windows 11 vereisten, zouden ze moeten werken met Windows 11. Neem contact met ons op om te controleren of je accessoire met Windows 11 werkt.

Wanneer kan ik mijn Windows 10-apparaat laten upgraden naar Windows

Als je bestaande Windows 10-pc de meest recente versie van Windows 10 gebruikt en voldoet aan de minimale hardware specificaties, kan deze upgraden naar Windows 11. Het uitrolplan voor de upgrade is nog niet klaar, maar voor de meeste apparaten die vandaag al in gebruik zijn, verwachten we dat het ergens begin 2022 klaar zal zijn.

Wat moet ik doen als mijn PC niet voldoet aan deze specificaties? Kan ik Windows 10 blijven gebruiken?

Ja! Windows 10 blijft een betrouwbare Windows-versie. Microsoft gaat Windows 10 tot en met 14 oktober 2025 ondersteunen.

Bereid je voor

Windows 11 is er nog niet, maar komt later dit jaar. Ben je klant van NSO? In dat geval gaan wij in de komende periode controleren of je PC geschikt is voor Windows 11. Je ontvangt van ons een advies over de mogelijkheden van Windows 11.

Wil je weten of jouw ICT omgeving klaar voor de toekomst is, en kun je niet wachten? Neem dan contact op met een van onze specialisten via 010 – 302 11 70 of mail naar sales@nso.eu