NSO sponsor FC Zoetermeer

ZOETERMEER – Het is 8 uur zaterdagochtend als we met zijn allen bijeenkomen in kleedkamer 3. Er is een verrassing voor de spelers. De afgelopen weken is achter de schermen hard gewerkt om de E9 er piekfijn uit te laten zien. Trainer Arno heeft in NSO (www.nso.eu, Betaalbare ICT voor het MKB) een sponsor gevonden en de jongens worden vandaag verrast met een nieuw trainingspak met het logo van de sponsor en hun initialen.

De Sponsorcommissie van FC Zoetermeer heeft vanuit de club alles begeleid en de pakken en gele shirts liggen voor de jongens klaar. Ondanks het vermoeden dat een aantal spelers hadden, zijn ze verrast en erg blij als ze de pakken en hun shirts zien. Vol trots trekken ze de pakken aan. Ook de trainers zijn niet vergeten en hebben een mooie warme trainersjas, eveneens met logo van sponsor en initialen. Het ziet er inderdaad piekfijn uit, met zijn allen in dezelfde trainingspakken en de trainers met gelijke jassen. De nodige foto’s worden gemaakt op het hoofdveld. Als extra is vanuit de club geregeld dat we de wedstrijd spelen op het hoofdveld.

De wedstrijd gaat van start en al in de 1e minuut scoort Marco na goed te zijn aangespeeld het eerste doelpunt, een geweldige start 1-0. Daarna zetten we veel druk en hebben de nodige doelpogingen, maar zonder succes. Er wordt mooi overgespeeld, de bal wordt netjes via de verdediging van links naar rechts gebracht, waardoor Caiden een kans krijgt en net mist. De tegenstander Wilhelmus E14 heeft veel goede counters, maar Daniel verdedigd het doel goed. Dan neemt Bas P een mooie vrije trap en beland de bal voor de voeten van Mario, die vrij op de keeper afgaat, rustig kijkt een hem netjes in de hoek legt, 2-0. In de laatste minuut van de 1e helft heeft de tegenpartij een counter en komen ze met drie spelers op Daniel af en scoort in de uiterste hoek.

In de tweede helft krijgen we snel een corner tegen, maar die wordt netjes gehouden. Via een mooie uittrap beland de bal bij Dylano, die de bal net naast het doel krult. De uittrap van de tegenpartij is niet zo goed en Jens geeft de bal via links netjes voor het doel langs. Helaas missen drie spelers de bal. De tegenpartij gaat er dit keer snel van door, maar Raynick en Juriaan zijn de solide verdedigers die de aanval verstoren. Uiteindelijk komt de bal bij Bas v D terecht, die met aan aantal mooie bewegingen de tegenstander omzeilt en voorgeeft op Dylano. Hij ziet dat de keeper ver voor zijn doel staat en schiet de bal omhoog tussen de armen van de keeper door zo het doel in, 3-1. Kort daarna is het laatste fluitsignaal. Gewonnen met 3-1, een feest voor ons allemaal.

bron: dichtbij.nl