IT Projecten

Maak gebruik van state-of-the-art infrastructuur om te voldoen aan de veranderende eisen van je bedrijf. Bijvoorbeeld thuiswerken, vervanging van oude hard- en software of virtualisatie/consolidatie.

Beheer & Ondersteuning

Wij zorgen dat je IT omgeving altijd gebruik maakt van de laatste software.

Verbeteren & Vernieuwen

Wij zorgen dat je IT omgeving voldoet aan de eisen van je bedrijf.

Strategie & Beleid

Wij zorgen dat je IT omgeving klaar is voor de wensen/eisen van de toekomst.

IT Projecten

Is je server hard- of software verouderd, wil je dat je medewerkers thuis kunnen werken of neemt je opslag behoefte toe? Wij zorgen dat je IT omgeving in staat is om aan die wensen te voldoen. Denk hierbij aan projectmatige vernieuwing of vervanging van servers, switches of gedeelde opslag. Wij helpen je met de modernisering van je IT omgeving.

Ik wil meer weten!

Vervangen & Upgraden

Heb je verouderde apparatuur of software, dan is dat een risico. Oude software is vaak onveilig of voldoet niet meer aan de eisen van het bedrijf. Het kan ook zijn dat je bedrijf veranderd is, met andere eisen aan de IT infrastructuur. Zoals een extra vestiging, meer thuis- en flexwerkers of nieuwe informatiesystemen. In dat geval helpen wij je graag je infrastructuur te moderniseren.

Virtualisatie & Storage

Met virtualisatie kun je je serveromgeving efficiënter inzetten. Op één fysieke server draaien dan meerdere virtuele servers. Wij helpen je bij de virtualisatie van je huidige servers of met de inrichting van een nieuwe virtuele omgeving. Hierbij maken we vooral gebruik van de virtualisatietechnieken van VMware en Microsoft.

Draadgebonden & Draadloos

Het netwerk is de basis van een betrouwbare IT omgeving. Is je netwerk geschikt voor de steeds grotere consumptie van bandbreedte en data? Heb je meerdere vestigingen die met elkaar verbonden dienen te worden. Kan je (draadloos) netwerk de hoeveelheid mobiele apparaten aan en ben je voldoende beveiligd? Onze netwerkspecialisten staan tot je dienst.

Hoe krijg je gegarandeerd betere resultaten uit je ICT omgeving?

Leer van onze unieke kijk op investeringen en resultaten.

Bel+31 (0)10 – 302 1170 of mail sales@nso.eu voor een vrijblijvend gesprek. Of gebruik het formulier en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.