IT Beheer uitbesteden?

IT-systemen moeten doen waar ze voor ontworpen zijn. En mocht er ooit iets haperen, dan willen je medewerkers optimaal toegerust zijn om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. NSO kan je daarbij helpen.

Onze visie op IT

Zowel de bedreigingen als de kansen zijn morgen niet meer wat ze gisteren waren. Is jouw bedrijf klaar voor de toekomst? NSO kan je daarbij helpen.

Hoe werken wij?

Je bedrijfsprocessen leveren meer op en zijn aanzienlijk goedkoper, als je gebruik maakt van de laatste technologie. Ons geijkt proces garandeert voorspelbare resultaten.

Rendement

Gebruik jij IT effectief genoeg om je bedrijfsdoelen te halen en bedreigingen uit te schakelen? Ben je benieuwd naar de toegevoegde waarde die NSO levert?

Onze visie op IT Beheer

IT beheer beschermt niet alleen je investering in IT middelen, maar ook je investering in werknemers. Werknemers zijn doorgaans de grootste kostenpost voor een bedrijf, en IT helpt hen om efficiënt te werken. Aan de andere kant kosten downtime, dataverlies of werknemers die niet overal over de juiste applicaties en data kunnen beschikken een bedrijf veel tijd en onnodig geld.

Goed IT beheer is daarom meer dan alleen het in conditie houden van je IT middelen. Het gaat om het uiteindelijke doel om meer gemak, een hogere productiviteit, minder risico en onder aan de streep; meer winst te behalen. 

Ik wil meer weten!

Waarom wij het anders doen

People & Product

Je kent ze wel: de 3 P’s waarmee je een bedrijf succesvol maakt: People, Process, Product. In onze branche heeft bijna iedere IT dienstverlener twee van de drie P’s goed voor elkaar. Allemaal hebben we (minimaal een paar) goede mensen in dienst, en allemaal bieden we goede producten. Het zijn immers overal dezelfde fabrikanten die het IT landschap domineren: HP, Cisco, Microsoft, Apple, VMWare, DELL, Exact Online, etc. De kwaliteit van People & Product kun je redelijk eenvoudig inschatten door het nagaan van referenties en partnerprogramma’s. Maar als alle IT-bedrijven dan min of meer op elkaar lijken, hoe onderscheiden wij ons dan van de rest? En hoe weet jij dat wij het inderdaad anders doen, met beter resultaat als gevolg?

Process

Inderdaad, het ‘Proces’. Wij hebben al onze best-practices, IT kennis en ervaring gedocumenteerd in één centraal kwaliteitsdocument. Een mega-klus, wat heeft geresulteerd in dé gouden standaard voor optimaal resultaat: Maximale beschikbaarheid, productiviteit, veiligheid van data en minimale kans op storingen en dataverlies. Al onze klanten worden periodiek en objectief ‘gemeten’ aan deze uitgebreide standaard. We rapporteren vervolgens de impact hiervan op de business in termen van risico’s en kansen. Zo garanderen we dat onze klanten altijd optimaal van hun ICT gebruikmaken, dat ze veilig zijn, altijd inzicht hebben in de risico’s en weten welk budget nodig is om gewenste verbeteringen aan te brengen. Hoewel goede mensen belangrijk zijn, garandeert ons proces voorspelbaar resultaat

Focus op resultaat


Lagere downtime

Downtime, disfunctioneren en dataverlies kosten bedrijven veel geld. Ons beheerproces verlaagt risico’s op verstoringen en beschermt je investering in mensen en apparatuur. Ook laten wij de zwakke punten zien en adviseren wij over gestructureerde investeringen in IT.

Minder incidenten

Verstoringen van de normale gang van zaken kosten tijd en ergernis. De effectiviteit en de productiviteit gaan omlaag. Onze best-practice is daarom speciaal ontwikkeld om (risico’s op) storingen te minimaliseren. Dit verbetert de resultaten van onze klanten aantoonbaar!

Hogere productiviteit

Met de juiste tools, kennis en ondersteuning stelt IT medewerkers in staat om efficiënt te werken. IT kost vooral geld wanneer het niet werkt en de productiviteit omlaag gaat. Investeren in goed beheer, training en support betaalt zich dan ook ruimschoots terug.

Meer rendement

Je wil natuurlijk het maximale rendement uit je investering in mensen en middelen halen. Wij helpen je daarbij. Wij brengen de zwakke punten binnen je IT omgeving in kaart en stellen je in staat om gericht te investeren, daar waar dat het meeste oplevert.

Hoe krijg je gegarandeerd betere resultaten uit je ICT omgeving?

Leer van onze unieke kijk op investeringen en resultaten.

Bel+31 (0)10 – 302 1170 of mail sales@nso.eu voor een vrijblijvend gesprek. Of gebruik het formulier en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.