Maak gebruik van onze expertise en haal méér uit IT.

Productiever werken, risico’s verminderen. Het beschermen van je data en die van je klanten. Investeren in slimme technologie. Ook jij kan méér rendement uit je IT omgeving halen met de diensten van NSO, gegarandeerd!

Beheer & Ondersteuning

IT-systemen moeten doen waar ze voor ontworpen zijn. En mocht er ooit iets haperen, dan willen je medewerkers optimaal toegerust zijn om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. NSO kan je daarbij helpen.

Verbeteren & Vernieuwen

De nieuwste IT-oplossingen zorgen voor betere stroomlijning van processen op de werkvloer en een navenant hoger rendement. Ben je benieuwd naar de toegevoegde waarde die NSO levert?

Strategie & Beleid

De IT-ontwikkelingen gaan snel, razendsnel. Zowel de bedreigingen als de kansen zijn morgen niet meer wat ze gisteren waren. In een split second kunnen IT-besluiten uit het verleden ineens hopeloos verouderd blijken. Is jouw bedrijf klaar voor de toekomst?

Strategie & Beleid


Is je bedrijf klaar voor de toekomst?

Digitale veiligheid

Het MKB is een populair doelwit voor cybercriminelen. NSO helpt met preventie, beleid en bewustzijn.

Lees meer

Privacy- en ICT-gebruiksbeleid

Met onze privacy- en ICT-gebruiksbeleid weet je zeker dat je voldoet aan alle wettelijke verplichtingen!

Lees meer

Verbeteren & Vernieuwen


Haal meer uit je huidige IT omgeving!

Werken in de Cloud

Werken in de cloud – of ‘cloud computing’ – is niets anders dan het beschikbaar stellen van je hardware, software en bestanden via een internet verbinding. Deze manier van werken levert je gemak en continuïteit op en is bovendien relatief goedkoop.

Lees meer

Haal méér uit IT

De basis voor productief werken in de nieuwe 24-uurs economie is de mogelijkheid om plaats- en tijdonafhankelijk te kunnen werken. Dit betekent dat je overal moet kunnen beschikken over de gegevens, documenten en applicaties die je nodig hebt om je werk te doen.

Lees meer

Bedrijfscontinuïteit

Hoe lang kan je bedrijf blijven bestaan als het noodlot toeslaat? Wat betekent het voor je bedrijf als je enkele dagen niet kunt werken? Laat je niet verrassen, wees slim!

Lees meer

Beheer & Ondersteuning


Waarom één IT specialist in dienst nemen als er voor minder kosten een heel team voor je klaar staat?

IT Beheer

IT-systemen moeten doen waar ze voor ontworpen zijn. En mocht er ooit iets haperen, dan willen je medewerkers optimaal toegerust zijn om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. NSO kan je daarbij helpen.

Lees meer

IT Servicedesk

De servicedesk is het centrale aanspreekpunt van je bedrijf. Alle problemen worden er geregistreerd en opgelost, ook kun je vragen stellen of om advies vragen. Het doel van de servicedesk is om ervoor te zorgen dat je medewerkers maximaal productief blijven.

Lees meer

IT Projecten

Is je server hard- of software verouderd, wil je dat je medewerkers thuis kunnen werken of neemt je opslag behoefte toe? Wij zorgen dat je IT omgeving in staat is om aan die wensen te voldoen.

Lees meer

Hoe krijg je gegarandeerd betere resultaten uit je ICT omgeving?

Leer van onze unieke kijk op investeringen en resultaten.

Bel+31 (0)10 – 302 1170 of mail sales@nso.eu voor een vrijblijvend gesprek. Of gebruik het formulier en we bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.