Uw Bureaublad

Online werken, altijd en overal

Uw Bureaublad is dé complete online werkplek. Met een thin-client, pc of laptop en een internet verbinding heeft u op een veilige en flexibele manier toegang tot uw e-mail, documenten en bedrijfsapplicaties. De functionaliteiten in Uw Bureaublad zijn eenvoudig te bepalen.

Uw Bureaublad bevat standaard Microsoft applicaties zoals Word, Excel, Powerpoint en Outlook. Daarnaast kan de online werkplek ook uitgebreid worden met uw specifieke bedrijfsapplicaties.

Naast het feit dat u met Uw Bureaublad een duurzame bijdrage levert aan het milieu kan dit tevens ook uw portemonnee ontzien. Immers, elektriciteit wordt elk jaar duurder waardoor elke mogelijkheid om minder hiervan te gebruiken zich dus dubbel terugbetaalt.

Bent u ook benieuwd wat de functionaliteiten van Uw Bureaublad voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact op met onze specialisten op 010-3021170.

Bezoek de “Uw Bureaublad” site

NSO implementeert, beheert en biedt ondersteuning op het gebied van ICT netwerken en systemen. Daarnaast is NSO dé gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van beheerde diensten. NSO denkt out-of-the-box en biedt uw organisatie optimale zekerheid. Wij staan voor pro-activiteit, korte lijnen en een persoonlijke benadering.

Nieuwsberichten


Referenties


Webwinkel Pauline Oud

Voor de Pauline Oud ontwikkelde NSO een webwinkel … [lees meer...]

Webwinkel Plusman

Voor de Plusman ontwikkelde NSO een webwinkel … [lees meer...]

Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy Verklaring | Design door Bureau Groengras