Ontwikkeling

Maatwerk bedrijfsapplicaties

NSO ontwikkelt maatwerk bedrijfsapplicaties op basis van verschillende methodes waarbij toegankelijkheid en gebruikersgemak van de applicatie centraal staat. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij u uitstekend helpen optimale resultaten uit uw investering te halen. U kunt bij ons terecht voor advies, realisatie en beheer van uw applicatie.

Ontwikkelen van webapplicaties volgens de W3C webstandaarden maakt een website zoekmachine vriendelijker, makkelijker onderhoudbaar, toegankelijker en prijs gunstiger. NSO is specialist in het ontwikkelen van webapplicaties volgens deze standaarden.

Bent u ook benieuwd wat NSO voor u kan betekenen? Neem dan snel contact op met een van onze ervaren medewerkers op 010 – 3021170.

NSO implementeert, beheert en biedt ondersteuning op het gebied van ICT netwerken en systemen. Daarnaast is NSO dé gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van beheerde diensten. NSO denkt out-of-the-box en biedt uw organisatie optimale zekerheid. Wij staan voor pro-activiteit, korte lijnen en een persoonlijke benadering.

Nieuwsberichten


Referenties


Webwinkel Pauline Oud

Voor de Pauline Oud ontwikkelde NSO een webwinkel … [lees meer...]

Webwinkel Plusman

Voor de Plusman ontwikkelde NSO een webwinkel … [lees meer...]

Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy Verklaring | Design door Bureau Groengras